Data dhe ora e marrjes
lun gen
2000
00 :00
Koha e datës së kthimit
lun gen
2000
00 :00
Cmimi me i mire
Cilësia e shërbimit me çmime të arsyeshme
Anulim falas
Brenda 72 orëve para marrjes së automjetit
Kilometra të pakufizuar
Nuk ka kufi për lëvizjet tuaja

Jepet me qera edhe ne KroaciRezervoni

Rezervoni makinën tuaj me Sicily by carRezervoni tani

Flota jonëZbulo

Zbulo TiranënRezervoni

Zbulo SarandënRezervoni

Me qera ne te gjithe Italine me Sicily by CarRezervoni

RRUGËS PËR NË MAL TË ZI!


Merr me qira me ne në aeroportin e Podoricës
Rezervoni

WILLKOMMEN AUSTRIA!


Merr me qira me ne në aeroportin e Vienës
Rezervoni

JEMI NË FRANCË


Merr me qira me ne në qytetet kryesore në Francë
Rezervoni tani

Makina me qira ne Shqiperi

Makina me qira në Shqipëri

Me makinat tona do të mund të përjetoni Shqipërinë në 360°

Makina me qira Tiranë

Zbuloni se çfarë të shihni në Tiranë

Makina me qira Sarande

Zbuloni se çfarë të shihni në Sarandë

Flota jonë

Makinat tona janë perfekte për të gjitha nevojat tuaja

Shërbime shtesë

Mbulesat tona, aksesorët dhe shërbimet shtesë

Para rezervimit

LEXONI INFORMACIONIN

Rregullat rrugore në Shqipëri

Informacione të dobishme para se të udhëtoni